Fitness & FunXtion

Onze fitness ruimte is functioneel met een warme persoonlijke sfeer. Het hoge plafond en ruime bewegingsruimte tussen de toestellen kenmerken deze ruimte.  De persoonlijke sfeer wordt vooral bepaald door de mensen en hoe zij met elkaar omgaan. Dit zijn de woorden die wij regelmatig terugkrijgen van onze leden: vriendelijk, ontspannen, deskundig, veilig en persoonlijke aandacht. Als je het plezierig vindt om in deze sfeer te trainen bieden wij je de volgende programma’s:

Funxtion Interactive & jouw Funxtion-app
In slechts 20 min train je een zeer gevarieerd circuit met behulp van jouw app en persoonlijke polsstrap! Maak jouw eigen programma op  jouw smartphone en train deze op met behulp van ons grote scherm. Een aanrader voor iedereen!!

Individuele gezondheidsprogramma’s
Voor deze programma’s kun je dagelijks terecht. Je begint met een warming up, waarna je met behulp van een persoonlijke trainingskaart, je op-maat opgestelde programma op de fitnesstoestellen uitvoert. Op maat betekent dat de belasting en oefeningen op jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn bepaald.

Voor 55+’ers en voor jeugd tot 16 jaar stellen wij programma’s samen met oefeningen die aangepast zijn aan de leeftijd van de deelnemers.

Natuurlijk kun je ook vrij, individueel trainen. Als je wilt geven wij je advies over het programma dat je het beste kunt volgen om je doelstelling(en) te bereiken. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig in de zaal.

Kom langs voor een proeftraining of bel ons voor een afspraak, telefoonnummer 070-2162715