B&B Healthcare – Fysiotherapie

 

B&B Healthcare is een erkende fysiotherapiepraktijk in Den Haag en omstreken. Bij B&B Healthcare wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste behandelmethoden en inzichten om u zo snel mogelijk te verlossen van uw pijn en klachten. Daarbij streven onze fysiotherapeuten naar kwaliteit, een doelgerichte behandeling, deskundige en persoonlijke begeleiding.

http://www.benbhealthcare.nl

Wanneer u een afspraak heeft met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de diepere oorzaak van uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door middel van fysiotherapeutische behandelingen zullen vervolgens de klachten worden weggenomen en wordt er gewerkt aan een duurzame genezing. Uw fysiotherapeut leert u op de juiste manier bewegen, zodat het herstel van uw blessure wordt bespoedigd en herhaling zoveel mogelijk wordt voorkomen.

U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor manuele therapie,
sportfysiotherapie, reguliere fysiotherapie, hand en polstherapie,
medical taping, revalidaties na een operatie of trauma en voor
oefentherapie bij artrose.
Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze fysiotherapeuten . Ook kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van één van onze inloopspreekuren.

Waarom kiezen voor B&B Healthcare?

Klanttevredenheid van 8.8;
Gegarandeerd binnen 24 uur een afspraak;
Wij werken ook in de avonden en weekenden;
Via Whatsapp bereikbaar;
Contracten met alle verzekeraars.
Vaste partners van o.a. Lion King Musical, ADO Den Haag vrouwen, SMC Den
Haag en Eredivisie Rugby.

B&B Healthcare
085-3011505
info@benbhealthcare.nl
www.benbhealthcare.nl